Амбасада на Украина во Република Македонија

9, Киев 17:50

Топ вести

Мултимедија

Briefings

Нема прилози за прикажување

белешки

Нема прилози за прикажување

мапа

Привремен вршител на должноста Амбасадор

Контакт

адреса: ул. Алберт Шваjцер, 7-9, Скопjе, 1000 Република Македониjа. Прикажи на карта
телефон: 00389 2 317 81 20, 00389 2 317 92 59. Итна телефонска линија на Амбасада 00 389 71 882 860. Ве молиме да се јавете само во случај на закана по живот или смрт на граѓаните на Украина
факс: (+3892) 317 8120
веб-страница: www.mfa.gov.ua/macedonia